Powered by Smartsupp

Vítáme Vás na Lanýž Shop - Italské Speciality

Vítáme Vás na Lanýž Shop - Italské Speciality

Třešňový džem extra, 350 g (120g ovoce na 100g džemu)

Pro více informací (Skladování, Alergeny, Výživové údaje, Expirace atd) rozklikněte PARAMETRY
219 Kč
Skladem více než 5 ks - Můžeme doručit do 2 pracovních dnů
ks
Brezzo

Kvalitní džem připravený z nejlepších sezónních třešní Visciole a třtinového cukru.
Obsah ovoce je velmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu se použije 120 g třešní, které se jemně povaří. Více

Kód produktu: 45.12 EAN: 8000571045129 Doprava a platba

Třešňový džem extra - TOP ITALIAN FOOD 2024 Gambero Rosso

Visciola je odrůda divoké třešně s intenzivní a výraznou chutí podobnou tmavé višni.

Kvalitní džem připravený z nejlepších sezónních třešní Visciole a třtinového cukru.

Obsah ovoce je velmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu se použije 120 g třešní, které se jemně povaří.

Kusy ovoce bohaté chuti zaručeně potěšení všechny chuťové buňky. 

Používá se pouze třtinový cukr, který zvýrazní vůni a chuť ovoce.

Ocení to zejména ti, kteří mají rádi kousky ovoce uvnitř džemu.

Ideální na pečivo nebo na přípravu koláčů či dortů.

Džem Brezzo je 100% přírodní produkt, protože se vyrábí bez použití pektinu, barviv a konzervačních látek.

Složení: Třešně Visciole 120 %, třtinový cukr.

Použité ovoce: 120 g na 100 g hotového výrobku                                                     

Obsah cukru 45 g na 100 g výrobku

Bez konzervantů, barviv a pektinu

Vhodné pro děti, vegany i vegetariány.

Ocenění: TOP ITALIAN FOOD 2024 Gambero Rosso

Parametry

Výrobce Brezzo - Via Enrico Serafino, 3, 12043 Canale (CN) - Itálie
Hmotnost 350g
Min. trvanlivost do 12.09.26
Složení Třešně Visciole 120 %, třtinový cukr.
Země původu Itálie
Skladování skladovat na chladném suchém místě, po otevření produktu uchovávat v lednici
Alergeny bez alergenů
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 796 Kj / 188 Kcal
Tuky < 0.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny < 0.1 g
Sacharidy 46.0 g
z toho cukry 44.0 g
Vláknina 0.9 g
Bílkoviny 0.9 g
Sůl < 0.01 g