Těstoviny Tagliatelle s černým lanýžem - 250g


Antico Pastificio Umbro

Tagliatelle jsou typickým pokrmem z Itálie s kulinářskou tradicí. Vyrábějí se kombinací té nejlepší tvrdé pšenice s letním lanýžem. Více

Kód produktu: BIBU0013 Doprava a platba

199 Kč

Není skladem Sledovat dostupnost
Antico Pastificio Umbro

Tagliatelle jsou typickým pokrmem z Itálie s kulinářskou tradicí. Vyrábějí se kombinací té nejlepší tvrdé pšenice s letním lanýžem. Více

Kód produktu: BIBU0013 Doprava a platba

Antico Pastificio Umbro "těstoviny vyráběné jako v minulosti". Řemeslná výrobna těstovin. Neustálé zdokonalování nejlepší italské tradice. Vzácná a neopakovatelná tajemství a techniky se zrodily u výrobců těstovin na přelomu století.

Téměř třicet let vyrábí společnost Antico Pastificio Umbro těstoviny podle starobylé tradice umbrijských výrobců, přičemž využívá znalostí prestižních manufaktur na výrobu těstovin, které v Umbrii působí od 50./60. let.

Díky technologiím zpracování a použití pečlivě vybraných surovin dodá výrobkům tradiční hodnoty a do vaječných těstovin se s ohledem na přírodu používají pouze vejce od slepic z volného chovu.

Veškerá činnost společnosti byla vždy organizována ve snaze o maximální kvalitu jak chuti, tak i bezpečnosti výrobků, přičemž společnost získala a dlouhodobě si udržuje nejvyšší úroveň certifikací BRC a IFS.

Těstoviny jsou vyráběny ručně z vybraných 100% italských zrn, taženy bronzem a sušeny při nízké teplotě, měkká hnízda s lehce hustým těstem dávají chuťovým buňkám pocit domácích těstovin od babičky, stejně jako se to dělalo na začátku století díky moudrosti Mastri Pastai.

Tradičně zpracované těstoviny jsou skutečnou potravinou dle pravé italské tradice.

Těstoviny jsou ochuceny pečlivě vybranými ingrediencemi, a pouhým přidáním extra panenského olivového oleje nebo másla z nich udělají plnohodnotný pokrm. Budete mít závan čerstvého vína na vašem stole díky autentickým barvám.

Tagliatelle s černým lanýžem

Tagliatelle jsou typickým pokrmem z Itálie s kulinářskou tradicí.

Vyrábějí se kombinací té nejlepší tvrdé pšenice s letním lanýžem.

Díky dlouhé a hranaté charakteristice je tento tvar těstovin jedinečný, který notoricky dokonale ladí s obklopující přichutěmi letního lanýže.

Tagliatelle s černým lanýžem jsou perfektní ve své jednoduchosti, ve skutečnosti po vaření stačí přidat lžičku másla a posypat parmazanem, abyste si mohli vychutnat jejich lahodnost.

Pro milovníky intenzivnějších chutí doporučujeme přidat plátky černého lanýže, které tomuto lahodnému pokrmu dodají ještě intenzivnější a rafinovanější chuť.

Příprava v kuchyni

Vařte Tagliatelle s letním lanýžem ve více osolené vodě, sceďte je al dente a prohřejte je na pánvi s několika lžičkami másla a několika lžičkami parmezánu.

Chcete-li dále vylepšit opojnou chuť lanýžů, přidejte pár plátků lanýže Giuliano Tartufi, výsledek tak bude intenzivnější. 

Servírování

Tagliatelle s černým lanýžem jsou ideální pro přípravu jednoduchého a zároveň lahodného pokrmu.

Ideální pro oslavy a zvláštní příležitosti, díky nimž bude vaše menu ještě rafinovanější.

Bonus

Tagliatelle s černým lanýžem jsou velmi jednoduché na přípravu, protože jsou okamžitě připraveni. I méně zkušený kuchař z nich dokáže připravit lahodný a vytříbený pokrm. 

Složení: Krupice z tvrdé pšenice, hříbky (Boletus edulis), černý letní lanýž (Tuber aestivum Vitt.), aroma, sůl.

Doba vaření: 8 minuty

Parametry

Výrobce Antico Pastificio Umbro - Via Lago di Fusaro, 9, 06034 Foligno (PG) - Itálie
Hmotnost 250g
Doporučené množství pro jednu osobu 80g - 100g
Min. trvanlivost do 29.03.25
Složení Krupice z tvrdé pšenice, hříbky (Boletus edulis), černý letní lanýž (Tuber aestivum Vitt.), aroma, sůl.
Země původu Itálie
Skladování skladovat na chladném suchém místě
Alergeny Obiloviny obsahující lepek: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1506 Kj / 355 Kcal
Tuky 1.4 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0.4 g
Sacharidy 71.5 g
z toho cukry 2.9 g
Bílkoviny 12.4 g
Sůl 0.05 g