Šafrán ve stigmatu - 0,25g


Brezzo

Díky mimořádným organoleptickým vlastnostem je šafrán ušlechtilé koření a jedinečný výrobek světa.
Získává se z květu Crocus Sativus L., jehož červená vlákna se ručně sbírají. Více

Kód produktu: 70.1 Doprava a platba

Původní cena 225 Kč. Ušetříte 25% (56 Kč) 169 Kč

Poslední kus - Můžeme doručit do 2 pracovních dnů
ks
Brezzo

Díky mimořádným organoleptickým vlastnostem je šafrán ušlechtilé koření a jedinečný výrobek světa.
Získává se z květu Crocus Sativus L., jehož červená vlákna se ručně sbírají. Více

Kód produktu: 70.1 Doprava a platba

Šafrán ve stigmatu

Díky mimořádným organoleptickým vlastnostem je šafrán ušlechtilé koření a jedinečný výrobek světa.

Získává se z květu Crocus Sativus L., jehož červená vlákna se ručně sbírají.

Tyto stigma se následně suší a balí vcelku, aby byla zaručena čistota a kvalita.

Ten, který používá Brezzo, je výsledkem pečlivého výběru nejlepšího šafránu ze Sardinie.

Rubínově červená barva, intenzivní, ale jemná vůně a nezaměnitelná chuť z něj činí produkt mimořádné kvality, schopný zvýraznit chuť různých pokrmů, aniž by kryl jejich chutě. 

Tipy na použití a servírování:

k lepšímu vychutnání šafránového rizota se doporučuje použít 10 stigmat na osobu, přičemž 0,25 gramu šafránu je dávka na rizoto pro 4 osoby (asi 400 g rýže).

Stigma by měla být nalita do půl šálku horké vody po dobu 4 až 8 hodin.

Čím je delší doba luhování, tím lepší je konečný výsledek a to díky pomalému uvolňování nezaměnitelné chuti šafránu.

Vařte rizoto a až bude téměř uvařené, přidejte nálev.

Složení: šafrán ve stigmatu 100% (země původu: Itálie)

Parametry

Výrobce Brezzo - Via Enrico Serafino, 3, 12043 Canale (CN) - Itálie
Hmotnost 0,25g
Min. trvanlivost do 17.11.23
Složení šafrán ve stigmatu 100%
Země původu Itálie
Skladování skladovat na chladném suchém místě
Alergeny bez alergenů
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1298 Kj / 310 Kcal
Tuky 5.9 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1.6 g
Sacharidy 65.0 g
z toho cukry 45.0 g
Vláknina 3.9 g
Bílkoviny 11.0 g
Sůl 0.4 g