Vítáme Vás na Lanýž Shop - Italské Speciality
Paštika Farmářská terina s Armagnakem, 180 g
![Jean Brunet Jean Brunet](https://lanyzshop.s15.cdn-upgates.com/_cache/f/e/fe3b4c65b8b3a4619c62be8e6a42ef8b-7afa49-3f47138529374baeadcc68eae33e9ba3-mv2.jpg)
"Tradice a modernost" je motto Jeana Bruneta, majitele společnosti sídlící ve francouzském regionu Vysoké Pyreneje, která se již více než 100 let specializuje na výrobu paštik a masových terin. Bez barviv, konzervačních látek a emulgátorů. Více
Kód produktu: 00BC018 EAN: 3269612042007 Doprava a platba
"Tradice a modernost" je motto Jeana Bruneta, majitele společnosti sídlící ve francouzském regionu Vysoké Pyreneje, která se již více než 100 let specializuje na výrobu paštik a masových terin.
Bez barviv, konzervačních látek a emulgátorů.
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu.
Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity atd.
Při výrobě používá tradiční metodu bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů, totiž bez Eček.
Farmářská terina s Armagnakem
Farmářská terina s Armagnakem od Jean Brunet je jednou ze základních terin a je zajímavá nejenom jako svačinka.
Armagnac je speciální druh koňaku a v kombinaci s kachním masem dodává terině nezapomenutelný zážitek.
Francouzská terina je tradiční hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater.
Tento druh paštik obsahuje větší kousky masa, na rozdíl od klasické paštiky.
Složení: Vepřové maso 94 % (vepřové sádlo, vepřová játra, vepřová krkovice), sůl, armagnac 0,6 %, koření (muškátový oříšek), pepř.
Vyrobeno ve Francii
Parametry
Výrobce | Jean Brunet - Route de Sénac, Zone industrielle, 65140 Rabastens-de-Bigorre - Francie |
---|---|
Hmotnost | 180g |
Min. trvanlivost do | 30.09.26 |
Složení | Vepřové maso 94 % (vepřové sádlo, vepřová játra, vepřová krkovice), sůl, armagnac 0,6 %, koření (muškátový oříšek), pepř. |
Země původu | Francie |
Skladování | neotevřené produkty lze uchovávat mimo lednici na chladném suchém místě, po otevření produktu uchovávat v lednici a spotřebovat do 7/10 dní |
Alergeny | Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich |
Výživové údaje | na 100 g |
Energetická hodnota | 1376 Kj / 333 Kcal |
Tuky | 31.0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 14.0 g |
Sacharidy | 0.7 g |
z toho cukry | 0.7 g |
Bílkoviny | 14.0 g |
Sůl | 1.6 g |