Kaštanový džem - 340g


Apicoltura Rossi

Tento džem se vyrábí z nejlepších italských kaštanů.
Bohatá na kousky ovoce. Více

Čím více nakoupíte, tím méně zaplatíte! Je mehr Sie kaufen, desto weniger zahlen Sie!

Množství / Menge Sleva / Rabatt
2 kusy / 2 Stücke 5 %
3 kusy / 3 Stücke 7 %
4 až 9 kusů / 4 bis 9 Stücke 10 %
10 a více kusů / 10 und weitere Stücke 15 %

Množstevní sleva je automaticky odečtena v košíku / Der Mengenrabatt wird automatisch im Warenkorb abgezogen.

Kód produktu: CF08 Doprava a platba

Původní cena 125 Kč. Ušetříte 20% (25 Kč) 100 Kč

Skladem více než 5 ks - Můžeme doručit do 2 pracovních dnů
ks
Apicoltura Rossi

Tento džem se vyrábí z nejlepších italských kaštanů.
Bohatá na kousky ovoce. Více

Čím více nakoupíte, tím méně zaplatíte! Je mehr Sie kaufen, desto weniger zahlen Sie!

Množství / Menge Sleva / Rabatt
2 kusy / 2 Stücke 5 %
3 kusy / 3 Stücke 7 %
4 až 9 kusů / 4 bis 9 Stücke 10 %
10 a více kusů / 10 und weitere Stücke 15 %

Množstevní sleva je automaticky odečtena v košíku / Der Mengenrabatt wird automatisch im Warenkorb abgezogen.

Kód produktu: CF08 Doprava a platba

Kaštanový džem

Tento džem se vyrábí z nejlepších italských kaštanů.

Bohatá na kousky ovoce.

Tip na servírování:

Ideální na mazání nebo přípravu koláčů a dortů.

Složení: kaštany 62%, cukr, pektin, vanilkové aroma.                                      

Použité ovoce: 62g na 100g               

Celkový obsah cukrů: 52 g na 100 g

Bez konzervantů a barviv.

Vhodné pro děti, vegany i vegetariány.

 

Parametry

Výrobce Apicoltura Rossi - Via D. Lazzaretti, 3/5 58100 Grosseto (GR) - Itálie
Hmotnost 340g
Min. trvanlivost do 30.11.25
Složení kaštany 60%, cukr, pektin, vanilkové aroma. Použité ovoce: 60g na 100g Celkový obsah cukrů: 52g na 100g
Země původu Itálie
Skladování skladovat na chladném suchém místě, po otevření produktu uchovávat v lednici
Alergeny bez alergenů
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 848 kJ / 200 Kcal
Tuky < 0.1 g
z toho nasycené mastné kyseliny < 0.1 g
Sacharidy 46.4 g
z toho cukry 31.0 g
Vláknina 5.2 g
Bílkoviny 0.8 g
Sůl < 0.1 g