Powered by Smartsupp

Vítáme Vás na Lanýž Shop - Italské Speciality

Vítáme Vás na Lanýž Shop - Italské Speciality

Italský med z Trnovce Kristův, 250 g (Miele di Marruca)

Pro více informací (Skladování, Alergeny, Výživové údaje, Expirace atd) rozklikněte PARAMETRY
179 Kč
Skladem více než 5 ks - Můžeme doručit do 2 pracovních dnů
ks

Kód produktu: ML07/2 EAN: 8012532040920 Doprava a platba

Apicoltura Rossi

Rossi medy jsou přírodní produkty, nejsou ochucené, neobsahují aroma a jedná se o medy produkované včelami, které navštěvují jednokvětové pole. Chuť medu je ovlivněna daným květem rostliny.  Více

Rossi medy jsou přírodní produkty, nejsou ochucené, neobsahují aroma a jedná se o medy produkované včelami, které navštěvují jednokvětové pole.

Chuť medu je ovlivněna daným květem rostliny. 

Italský med z Trnovce Kristův

Med z Trnovce Kristův (Paliurus spina-christi) není příliš známý a je považován za vzácný a cenný med.

Má jantarovou barvu a má tendenci rychle krystalizovat.

Vůně a aroma jsou středně intenzivní s karamelovými tóny.

Med vhodný pro milovníky sladké, středně intenzivní chuti karamelu.

Vhodný servírovat jako kombinace se sýry, např. pecorino nebo modrý sýr.

Med z Trnovce Kristův má několik vlastností a výhod, mimo jiné je prý vynikajícím protizánětlivým prostředkem.

Navíc také močopudné účinky a jako všechny medy má silné regenerační vlastnosti.

Říká se také, že tento med je vhodný v boji proti mastné pleti.

Období sklizně: červenec až srpen
Barva: světle červená, jantarová
Vůně: neutrální
Chuť: velmi jemná

Složení: 100% med z Trnovce Kristův (země původu: Itálie).

Parametry

Výrobce Apicoltura Rossi - Via D. Lazzaretti, 3/5 58100 Grosseto (GR) - Itálie
Hmotnost 250g
Min. trvanlivost do 31.12.25
Složení 100% med z Trnovce Kristův (země původu: Itálie).
Země původu Itálie
Skladování skladovat na chladném suchém místě
Alergeny bez alergenů
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1401 Kj / 330 Kcal
Tuky < 0.1 g
z toho nasycené mastné kyseliny < 0.1 g
Sacharidy 82.0 g
z toho cukry 82.0 g
Vláknina < 0.1 g
Bílkoviny 0.4 g
Sůl < 0.1 g