Powered by Smartsupp

Vítáme Vás na Lanýž Shop - Italské Speciality

Vítáme Vás na Lanýž Shop - Italské Speciality

Balzamikový ocet z Modeny I.G.P. Barrique, 250 ml - bez barviv - v dárkové krabičce

Pro více informací (Skladování, Alergeny, Výživové údaje, Expirace atd) rozklikněte PARAMETRY
199 Kč
Skladem více než 5 ks - Můžeme doručit do 2 pracovních dnů
ks

Kód produktu: 14 AB 3 EAN: 8005786000994 Doprava a platba

Manicardi

Tento balzamikový ocet z Modeny je produktem pečlivého zrání ve speciálních sudech z moruše, kaštanu a třešní.
Hodí se k dochucení salátů a omelet všeho druhu (zejména však s cibulí). Více

Balzamikový ocet z Modeny I.G.P. Barrique bez barviv

Vůně balzamikového octa Modena IGP (chráněné zeměpisné označení) pochází z jeho zrání v „sudech“ z různých dřevin.

Dřevo tak v průběhu času produkt zjemňuje.

Výsledkem je hotový produkt vysoké kvality a intenzivní esence, která zvýrazňuje chuť pokrmů.

Tento balzamikový ocet z Modeny je produktem pečlivého zrání ve speciálních sudech z moruše, kaštanu a třešní.

Hodí se k dochucení salátů a omelet všeho druhu (zejména však s cibulí).

Doporučujeme ho k lehkým úpravám, ke všem druhům zeleniny, nejlépe syrovou sezonní. 

 

Vzhled: Čirý, brilantní

Barva: Tmavě hnědá

Vůně: Pronikavá, s nádechem dřevitých esencí

Chuť: Sladká až kyselá s nádechem dřevitých esencí

Hustota při 20 °C: 1,080 ÷1,100

Celková kyselost: 6 ÷ 6,50%

Doba zrání v sudech: min. 6 měsíců

Složení: vinný ocet, vařený hroznový mošt. Obsahuje siřičitany

Tento balzamikový ocet neobsahuje barviva a je přírodním produktem.

Parametry

Výrobce Acetaia Manicardi - Via Massaroni, 1, 41014 Castelvetro (MO) - Itálie
Hmotnost 250ml
Složení vinný ocet, vařený hroznový mošt. Obsahuje siřičitany
Země původu Itálie
Skladování skladovat na chladném suchém místě
Alergeny Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Výživové údaje na 100 ml
Energetická hodnota 435 Kj / 102 Kcal
Tuky < 0.1 g
z toho nasycené mastné kyseliny <0.1 g
Sacharidy 19.2 g
z toho cukry 19.2 g
Bílkoviny 1.05 g
Sůl 0.025 g
Doba zrání v sudech min. 6 měsíců
Hustota při 20 °C 1,080 ÷1,100
Celková kyselost 6 ÷ 6,50%