Lanýžová pasta z bílého drahocenného lanýže - 170g (Salsa Tartufata Bianca)
Lanýžová pasta z bílého drahocenného lanýže - 170g (Salsa Tartufata Bianca)

Lanýžová pasta z bílého lanýže (Tuber magnatum Pico) je jedním z nejoblíbenějších produktů: díky typické chuti lanýžů a hub, a díky jeho snadnému použití z něj činí univerzální produkt pro různé recepty. Více
Kód produktu: STB170 Versand und Zahlung
€ 13,45

Lanýžová pasta z bílého lanýže (Tuber magnatum Pico) je jedním z nejoblíbenějších produktů: díky typické chuti lanýžů a hub, a díky jeho snadnému použití z něj činí univerzální produkt pro různé recepty. Více
Kód produktu: STB170 Versand und Zahlung
Lanýžová pasta z bílého drahocenného lanýže
Lanýžová pasta z bílého lanýže (Tuber magnatum Pico) je jedním z nejoblíbenějších produktů: díky typické chuti lanýžů a hub, a díky jeho snadnému použití z něj činí univerzální produkt pro různé recepty.
Servírování
- Na Chléb (rozpečený nebo s krutony)
- Na Těstoviny, rizoto, s polentou
- Náplň do těstovin (ravioli nebo tortellini) nebo masa
- Grilované, pečené nebo smažené maso
- Grilovaná, pečená nebo smažená zelenina (zejména brambory, artyčoky a lilek)
- Omelety
- Pizza
- Pečená ryba
Použití
Doporučujeme 15-20 gramů na osobu. Omáčku lze servírovat studenou na toastu nebo zahřátou na pánvi jako omáčku na těstoviny. Podle svých možností můžete připravit komplikovanější pokrmy přidáním smetany, bešamelu, másla, taveného sýra, oleje nebo majonézy.
Bonus
Lanýžová pasta z bílého lanýže patří mezi nejjednodušší produkty, který lze vařit a kombinovat je se všemi ingrediencemi.
Složení
Žampiony, bílý lanýž drahocenný (Tuber magnatum Pico) 1%, slunečnicový olej, zelené olivy, sůl, lanýžové aroma.
Neobsahuje barviva ani konzervační látky.
Parametry
Výrobce | Giuliano Tartufi, Via dell'Ulivo 1 - 31, 06026 Pietralunga (PG) - Itálie |
---|---|
Hmotnost | 170g |
Doporučené množství pro jednu osobu | 10g - 12g |
Min. trvanlivost do | 30.06.25 |
Složení | Žampiony, bílý lanýž drahocenný (Tuber magnatum Pico) 1%, slunečnicový olej, zelené olivy, sůl, lanýžové aroma. |
Země původu | Itálie |
Skladování | neotevřené produkty lze uchovávat mimo lednici na chladném suchém místě, po otevření produktu uchovávat v lednici a spotřebovat do 7/10 dní |
Alergeny | bez alergenů |
Výživové údaje | na 100 g |
Energetická hodnota | 1101 Kj / 268 Kcal |
Tuky | 28.0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3.2 g |
Sacharidy | 0.9 g |
z toho cukry | 0.6 g |
Vláknina | 1.6 g |
Bílkoviny | 1.9 g |
Sůl | 1.08 g |
Související produkty26

Lanýžová pasta z bílého lanýže - 80g

Lanýžová pasta z černého drahocenného lanýže 3% - 170g (Salsa Tartufata)

Lanýžová pasta z bílého lanýže - 170g (Salsa Tartufata Bianca)

Lanýžová pasta z černého lanýže 15% - 180g (Salsa Tartufata)

Lanýžová pasta z černého lanýže 15% - 80g (Salsa Tartufata)

Lanýžová pasta DELUXE s 20% černého lanýže - 180g (Salsa Tartufata)

Lanýžová pasta z černého lanýže 7% - 180g (Salsa Tartufata)

Lanýžový krém - 160g (Crema Tartufata)

Lanýžová pasta z černého drahocenného lanýže 3% - 80g (Salsa Tartufata)

Lanýžová pasta z černého lanýže 7% - 80g (Salsa Tartufata)

Lanýžová pasta z bílého drahocenného lanýže - 470g (Salsa Tartufata Bianca)

Lanýžová pasta z černého lanýže (Salsa Tartufata) - 500g

Lanýžový krém - 80g (Crema Tartufata)

Lanýžová pasta z černého lanýže (Salsa Tartufata) - 180g

Lanýžová pasta z bílého drahocenného lanýže - 80g (Salsa Tartufata Bianca)

Lanýžová pasta z černého lanýže (Salsa Tartufata) - 80g

Lanýžová pasta DELUXE s 20% černého lanýže - 80g (Salsa Tartufata)

Lanýžová pasta z černého lanýže 5% - 180g (Salsa Tartufata nera)

Lanýžová pasta z černého lanýže 5% - 80g (Salsa Tartufata nera)

Čistý krém z bílých drahocenných lanýžů 70% v tubě - 37g

Čistý krém z bílých lanýžů 70% v tubě - 40g

Čistý krém z černých drahocenných lanýžů 71% v tubě - 40g

Čistý krém z letních lanýžů 70% - 80g

Čistý krém z letních lanýžů 70% v tubě - 40g

Čistý krém z letních lanýžů v tubě - 37g

4x Lanýžová pasta z bílého drahocenného lanýže - 4x 470g (Salsa Tartufata Bianca)
Diskuse
Zuletzt besucht1
