Powered by Smartsupp

Tipy na přípravu našich omáček

Naše omáčky jsou velice jednoduché na přípravu. Nepotřebují už přidávat žádné jiné ingredience. Jsou vhodné pro teplou i studenou kuchyň.


Za studena je lze servírovat např. na rozpečenou bagetku, která zvýrazní chuť omáčky. Nebo je můžete podávat namazané na jakékoliv pečivo.

Také jsou vhodné ke grilovanému masu nebo na uvařené risotto (dát nakonec a smíchat spolu s Parmigiano Reggiano nebo Grana Padano a čekáte pár minut před servírováním; risotto musí odpočívat pár minut před servírováním).

Pro tepelnou úpravu je doporučujeme vložit na pánev společně s trochou oleje nebo máslem a mícháme při střední teplotě cca 2 minut, aby se nám spojila její chuť. Poté do nich vsypeme uvařené těstoviny i s trochu uvařené vody a vše ještě dohromady mícháme při zapnutém sporáku cca 2 min.

!!Upozornění!! Konečná doba vaření těstovin záleží na vaší chuti . Pokud je vaše oblíbená  doba vaření těstovin 10 min, tak vařte těstoviny v hrnci jen 8 minut a pak další 2 minuty na pánvi s omáčkou s troškou vody z předchozího vaření těstovin. 

Poté přidáte strouhaný sýr Parmigiano Reggiano nebo Grana Padano a můžete servírovat na stůl. 


Přejeme dobrou chuť

Lanýž shop