Vítáme Vás na Lanýž Shop - Italské Speciality
Jak servirovat naše lanýžové produkty
Naše lanýžové produkty jsou velice jednoduché na přípravu. Naservírujete je prakticky během pár minut.
Vybraným produktem můžete dochutit již připravený pokrm nebo ho přidáte do pokrmu, který se již blíží k finálním konci vaření, pečení či smažení. Naše produkty skvěle ochutí jakýkoliv pokrm, ať už to jsou těstoviny, rýže, maso, vajíčka nebo saláty.
Při vaření nekombinujte příliš mnoho chutí najednou, vždy je dobré se držet jedné suroviny, která dá celkovou chuť pokrmu.
A pozor! Naše produkty nedoporučujeme dlouze vařit, péct ani smažit, jinak by daly celému pokrmu hořkou chuť.
Pár typů na servírovaní:
- lanýžovou pastu nebo omáčku můžete namazat na rozpečenou bagetu, skvěle se hodí do těstovin, rýže ale i masa
- olejem skvěle dochutíte salát nebo vajíčka
- lanýžové plátky můžete servírovat se sýrem ( např. mozzarella) nebo je dát na již připravené těstoviny, rýži, maso i vajíčka
- naše koření lze využít prakticky na všechno ( na maso, do polévky, na brambory, na těstoviny, na saláty, také ho můžete použít jako ochucovadlo při přípravě paštik, sýru a salámů
Tak dobrou chuť
Lanýž Shop