Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 750,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
08.10.2021
Velká podzimní akce 2021 - do 20.10. 2021
Sleva až 40% + doprava ZDARMA od 750 Kč Vážení Zákazníci, připravili jsme pro Vás podzimní akci 2021! Nyní můžete nakupovat produkty až s 40% slevo... číst celé
12.08.2021
Věrnostní program pro naše stálé zákazníky. Slevy až -20%
Nárok na slevu až 20% Pro naše věrné zákazníky jsme připravili věrnostní program. Čím více jste nám věrnější, tím větší slevu u nás máte. Vaše věrn... číst celé
29.03.2021
Certifikáty kvality IFS a BRC 2021
Firma Giuliano Tartufi s hrdostí oznamuje, že i letos získal certifikáty kvality IFS a BRC 2021. Od roku 2015 firma Giuliano Tartufi získává tyto cer... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Platební metody

U nás můžete platit pohodlně, rychle a hlavně bezpečně:

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnost FDL trade s.r.o., se sídlem Jičínská 226/17, IČ 06174973, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 277438 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@lanyzshop.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

 

Nejoblíbenější a nejznámější italská společnost GIULIANO TARTUFI je v České Republice  exklusivně na našem e-shopu!


Unikátní produkty GIULIANO TARTUFI poznáte podle loga:

 

 

DOPRAVA ZDARMA
Při objednávce nad 750 Kč zasíláme zboží po ČR ZDARMA.
 
Doba dodání závisí na zvoleném dopravci.
 
 
 
 
 
 

 

ZBOŽÍ SKLADEM
Všechny produkty z naší nabídky máme skladem.

To znamená, že jsme připraveni k okamžitému odeslání, aby vaše objednávky nebyly zpožděny.
 
 
 
Nevíte si rady? Kontaktujte nás.
Lanýž Shop
info@lanyzshop.cz
pondělí až pátek od 9:30-18:00 hod.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Copyright © 2017 - 2021 Lanýž Shop, všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.