Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
12.08.2021
Věrnostní program pro naše stálé zákazníky. Slevy až -20%
Nárok na slevu až 20% Pro naše věrné zákazníky jsme připravili věrnostní program. Čím více jste nám věrnější, tím větší slevu u nás máte. Vaše věrn... číst celé
29.03.2021
Certifikáty kvality IFS a BRC 2021
Firma Giuliano Tartufi s hrdostí oznamuje, že i letos získal certifikáty kvality IFS a BRC 2021. Od roku 2015 firma Giuliano Tartufi získává tyto cer... číst celé
07.03.2021
Firma BREZZO
Představujeme Vám novinku na trhu od firmy Brezzo. Již více než padesát let firma Brezzo nabízí potravinové speciality, které jsou živým a autentický... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Platební metody

U nás můžete platit pohodlně, rychle a hlavně bezpečně:

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů - GDPR
Ochrana osobních údajů e-shopu Lanyz shop
  1. Společnost FDL trade s.r.o., se sídlem Jičínská 226/17, IČ 06174973, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 277438 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno firmou FDL trade s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese fdltradesro@gmail.com

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.lanyzshop.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

 

Nejoblíbenější a nejznámější italská společnost GIULIANO TARTUFI je v České Republice  exklusivně na našem e-shopu!


Unikátní produkty GIULIANO TARTUFI poznáte podle loga:

 

 

DOPRAVA ZDARMA
Při objednávce nad 1.000 Kč zasíláme zboží po ČR ZDARMA.
 
Doba dodání závisí na zvoleném dopravci.
 
 
 
 
 
 

 

ZBOŽÍ SKLADEM
Všechny produkty z naší nabídky máme skladem.

To znamená, že jsme připraveni k okamžitému odeslání, aby vaše objednávky nebyly zpožděny.
 
 
 
Sleva 100 Kč na první nákup

Jak slevu získat? Stačí se stát registrovaným zákazníkem.

 Stačí kliknout zde:

A co registrací získáte?

  • 100 Kč slevu na první nákup (platí při nákupu nad 1000 Kč)
  • Zobrazení historie objednávek.
  • Uložení fakturačních a dodacích údajů.
  • Možnost odebírat zprávy o novinkách a promo akcích jako první.
  • Věrnostní program
Nevíte si rady? Kontaktujte nás.
Lanýž Shop
info@lanyzshop.cz
pondělí až pátek od 9:30-18:00 hod.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Copyright © 2017 - 2021 Lanýž Shop, všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.